Pål til NHO Grafisk

Pål Stensaas, partner i Markhi AS, begynner som kommunikasjonsrådgiver i NHO Grafisk på heltid fra 1.april 2010. Inntil da vil Pål arbeide to dager i uken i NHO Grafisk samt ferdigstille flere Markhi-prosjekter.

NHO Grafisk er bransje- og arbeidsgiverorganisasjonen for grafiske og andre bedrifter i grafisk og tilstøtende industrier.

I dag består organisasjonen av cirka 220 medlemsbedrifter. Disse leverer varer og tjenester innen forvaltning, foredling og formidling av informasjon og budskap. Medlemsbedriftene representerer cirka 75 prosent av den totale omsetningen i grafisk industri i Norge.

– Jeg har hatt to lærerike, spennende år i Markhi, hvor vi blant annet har utviklet nye produkter innenfor samfunnsansvar for næringslivet. I kretsen rundt Markhi er det mange dyktige samarbeidspartnere som sammen med oss bidrar til at våre kunder får levert kvalitetsprodukter. For tiden er vi i full gang med å produsere års- og bærekraftrapporter på papir og nett. Jeg ønsker Anneli Skudal lykke til i arbeidet med å videreutvikle Markhi som det innovative konsulentselskapet det er i dag, sier Pål.

Han gleder seg til å arbeide for medlemmene i NHO Grafisk. En bransje om står foran mange utfordringer. Men, sier Pål, det grafiske miljøet i Norge har stor evne til å tilpasse seg ny teknologi og endringer i markedet.

Pål har mer enn 35 års erfaring som allround journalist, næringslivesreporter, ansvarlig redaktør, pressetalsmann og kommunikasjonssjef.