Gjør årsberetningen mer tilgjengelig – for flere

Vil du nå frem til flere med bedriftens årsberetning? Da er en menybasert løsning på nett en god investering.

Det er mange fordeler med å ta i bruk den standardiserte webløsningen som Markhi og Zetta nå tilbyr.

Menyløsningen gjør det enklere å finne frem til den aktuelle informasjonen du er på jakt etter. Det er mulig å minimalisere den trykte utgaven. Årsberetningen blir en integrert del av bedriftens nettsted og bidrar til en bredere, lett tilgjengelig presentasjon av hele virksomheten.
Det er penger å spare dersom bedriften velger en totalpakke for en komplett rapport, fra ide til distribusjon, som inkluderer en helt ferdig, standardisert webløsning. Tilbudet omfatter prosjektledelse, design, skriving og redigering, tekniske løsninger og publisering. Vi sørger også for trykk og distribusjon av papirutgaven.
  • Et etablert og velfungerende samarbeid mellom Zetta og Markhi gjør at prosjektledelse og konseptutvikling ikke øker ved at rapporten produseres på nett i tillegg til den trykte versjonen.
  • Tekster vil bli produsert for trykk og for nett simultant: to for prisen av en.
  • Vi utvikler et felles designkonsept som fungerer for både den trykte og den nettbaserte løsningen.
  • Dersom konsernet består av flere selskaper så vil anskaffelsesprisen på årsrapport nr. 2 på web blir redusert med 17 % og anskaffelsesprisen på årsrapport nr. 3 og utover på web blir redusert med 50 % i forhold til årsrapport nr. 1 på web.
Zetta er en totalleverandør for kunder som trenger nettbaserte tjenester. Zetta er bl.a. leverandør av nettbaserte løsninger for www.myaker.net, www.akerasa.no, www.hd.no og www.haugenbok.no.Se www.zetta.no for mer informasjon.
Markhi har lang erfaring med prosjektledelse og innholdsutvikling for årsrapporter og har dessuten spesialisert seg på rapportering innenfor bedriftens samfunnsansvar (CSR).
Vi vil gjerne presentere fremtidens løsning for publisering av års- og bærekraftrapporter på nett og papir. Kontakt oss for en uforpliktende presentasjon.