Årsrapportering – til beste for bedrifter og aksjonærer

Markhi og Zetta har innledet et samarbeid om å tilby løsninger for års- og bærekraftrapporter både på nett og på trykk.

Vi kan tilby en totalpakke for en komplett rapport, fra ide til distribusjon, som inkluderer en helt ferdig, standardisert webløsning. Tilbudet omfatter prosjektledelse, design, skriving og redigering, tekniske løsninger, publisering, trykk og distribusjon.

Zetta er en totalleverandør for kunder som trenger nettbaserte tjenester. Zetta leverer publiseringsløsninger, webportaler, nettbutikker, intranett og utvikler nettbaserte applikasjoner. Zetta er bl.a. leverandør av nettbaserte løsninger for www.myaker.net, www.akerasa.no, www.hd.no og www.haugenbok.no.

Se www.zetta.no for mer informasjon.

Markhi har lang erfaring med prosjektledelse og innholdsutvikling for årsrapporter og har dessuten spesialisert seg på rapportering innenfor samfunnsansvar (CSR).  Markhi har bl.a. arbeidet med kunder som Grieg Shipping Group, Grenland Group, Intex Resources, Nammo, Norske Skog og Tandberg Data.

Vi vil gjerne presentere fremtidens løsning for publisering av års- og bærekfraftrapporter på nett og papir. Kontakt oss for en uforpliktende presentasjon.